Publicitatea Social Media este în momentul de față cel mai rentabil instrument de marketing. Constă – printre altele – în capacitatea de a viza anumite segmente de public care se vor potrivi cu afacerea Dvs. Ne concentrăm atenția asupra publicității prin Facebook, Instagram, Twitter și LinkedIn.

Platformele menționate mai sus vă permit să creați publicul perfect pentru afacerea Dvs. în cel mai rapid mod posibil. Prin urmare, dacă doriți să atrageți trafic spre site-ul Dvs., să dezvoltați o recunoaștere a mărcii și / sau să creșteți vânzările, aceste platforme vă pot ajuta.

Acestea sunt câteva dintre serviciile pe care le oferim:

 • Țintirea publicului specific;
 • Campanii online de promovare;
 • Postări constante pentru a menține brandul și produsele / serviciile în atenția potențialilor clienți;
 • Extinderea brandului Dvs. în ochii publicului țintă prin publicitate directă.

    Plata Per Clic (PPC) este o strategie de marketing online în cadrul căreia se promovează produsele / serviciile și site-ul/pagina Dvs. pe Google sau pe alte platforme și rețele de socializare în schimbul unei taxe.

    Publicitatea pe motoarele de căutare permite agenților de publicitate să liciteze pentru plasarea anunțului în motorul de căutare atunci când cineva introduce un anumit cuvânt cheie.

    Serviciile SEO joacă un rol major în marketingul afacerii Dvs. Este esențial să avem o bună înțelegere a ceea ce caută oamenii pentru a putea apărea în rezultatele căutării. Strategiile noastre cuprinzătoare de cuvinte cheie și de cercetare a pieței ne ajută să detectăm ce caută clienții Dvs. și cum să îi atragem spre o anumită acțiune.

    Aceste strategii ne ajută să vizăm publicul țintă care este interesat de afacerea Dvs. și să vă plaseze site-ul în locurile potrivite. Vom analiza site-ul Dvs. și îl vom structura împreună cu algoritmul Google pentru a-i fructifica potențialul. Vom recomanda sau adapta îmbunătățiri ale cuvintelor cheie și ale altor elemente importante pentru creșterea capacității paginii Dvs. de a atrage trafic și de a genera vânzări.

    Trăind într-o epocă în care tehnologia este întotdeauna prezentă în viața noastră, prezența pe platformele de Social Media este esențială pentru afacerea Dvs. Ne concentrăm mai ales pe dezvoltarea unei prezențe puternice a companiei Dvs. pe aceste platforme, atragerea traficului și a potențialilor clienți, contribuind la creșterea generală a afacerii.

    Vă ajutăm cu următoarele sarcini:

    • Configurarea profilului și personalizarea pe principalele platforme sociale (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin);

    • Dezvoltarea strategiilor de marketing;

    • Configurarea blogului cu integrarea brandingului;

    • Actualizări și interacțiuni;

    • Creșterea popularității rețelei;

    • Campanii online;

    • Cercetare și dezvoltare de conținut;

    • Alte sarcini custom disponibile.

    Afacerea Dvs. merită un logo grozav. De asemenea, este de preferat să aveți un loc în care marca Dvs. poate străluci online. Putem crea site-ul Dvs. unic cu toate elementele de care aveți nevoie într-un mod care să reflecte caracteristicile și ideile principale ale brandului. De exemplu, site-ul nostru se bazează pe două caracteristici, acestea fiind minimalismul și eficacitatea. Mai mult decât atât, proiectăm și ilustrăm nu doar logo-uri ci și alte cereri specifice de proiectare și design care se potrivesc dorințelor Dvs. 

    Marketingul prin E-mail este în momentul de față una dintre cele mai bune metode de marketing. Prin integrarea acestei metode în strategia dvs. de marketing, veți vedea cea mai bună rentabilitate a investiției. În prezent, poate fi o provocare să ieșiți în evidență printre toate mesajele electronice pe care oamenii le primesc. Însă noi vă ajutăm să compuneți mailuri care să se deosebească de majoritatea mesajelor primite de către potențialii clienți. Este important să înțelegeți că nu este nimic mai bun decât să aveți o listă detaliată de e-mailuri de la persoane interesate de domeniul dvs. și care pot deveni clienți fideli. 

    Astfel, vă vom ajuta să obțineți o listă consistentă de e-mailuri prin care vom ține legătura cu potențialii clienți ai dvs.    – cu toate actualizările și ofertele care vor apărea – în funcție de obiectivele dvs.

    Cunoscuți pentru propriile noastre proiecte, de la site-uri web de e-commerce până la aplicații mobile, DDM a devenit lider în construirea și sprijinirea echipelor dedicate de dezvoltare software. Putem dezvolta orice site web sau aplicație sau vă putem furniza o echipă calificată în diverse domenii, inclusiv dezvoltare software, dezvoltare web și dezvoltare mobilă.