Publicitate Social Media

Publicitatea Social Media este în momentul de față cel mai rentabil instrument de marketing. Constă – printre altele – în capacitatea de a viza anumite segmente de public care se potrivesc cu afacerea ta. Platforme: Facebook, Instagram, Twitter și LinkedIn.

Platformele menționate mai sus facilitează crearea publicului perfect pentru afacerea ta, în cel mai rapid mod posibil. Prin urmare, poți să atragi trafic corespunzător spre site-ul tău., să dezvolți brandul și să crești vânzările.

Acestea sunt doar câteva dintre serviciile pe care le oferim:

 • Țintirea publicului specific;
 • Campanii online de promovare;
 • Postări constante pentru a menține brandul și produsele / serviciile în atenția potențialilor clienți;
 • Extinderea brandului tău în ochii publicului țintă prin publicitate directă;
 • Toate aceste lucruri te pun în lumin bună și îți cresc vânzările pe termen lung – exponențial.
Plata Per Clic (PPC)

Plata Per Clic (PPC) este o strategie de marketing online în cadrul căreia se promovează produsele / serviciile și site-ul/pagina ta pe Google sau pe alte platforme și rețele de socializare în schimbul unei taxe.

Publicitatea pe motoarele de căutare permite agenților de publicitate să liciteze pentru plasarea anunțului în motorul de căutare atunci când cineva introduce un anumit cuvânt cheie.

Servicii SEO

Serviciile SEO joacă un rol major în marketingul afacerii tale. Este esențial să avem o bună înțelegere a ceea ce caută oamenii pentru a putea apărea în rezultatele căutării. Strategiile noastre cuprinzătoare de cuvinte cheie și de cercetare a pieței ne ajută să detectăm ce caută clienții tăi și cum să îi atragem spre o anumită acțiune.

Aceste strategii ne ajută să vizăm publicul țintă care este interesat de afacerea ta și să îți plaseze site-ul în locurile potrivite. Vom analiza site-ul tău și îl vom structura împreună cu algoritmul Google pentru a-i fructifica potențialul. Vom recomanda sau adapta îmbunătățiri ale cuvintelor cheie și ale altor elemente importante pentru creșterea capacității paginii tale de a atrage trafic și de a genera vânzări.

Mai multe decât atât SEO ține de direcție și putere. Direcția este dată de cuvintele cheie și optimizările acestora, iar puterea este dată de backlink-uri. Crearea și menținerea acestor backlink-uri intră tot în portofoliul nostru.

Social Media Maintenance

Trăind într-o epocă în care tehnologia este întotdeauna prezentă în viața noastră, prezența pe platformele de Social Media este esențială pentru afacerea ta. Ne concentrăm mai ales pe dezvoltarea unei prezențe puternice a companiei tale pe aceste platforme, atragerea traficului și a potențialilor clienți, contribuind la creșterea generală a afacerii.

Vă ajutăm cu următoarele sarcini:

 • Configurarea profilului și personalizarea pe principalele platforme sociale (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin);
 • Dezvoltarea strategiilor de marketing;
 • Configurarea blogului cu integrarea brandingului;
 • Actualizări și interacțiuni;
 • Creșterea popularității rețelei;
 • Campanii online;
 • Cercetare și dezvoltare de conținut;
 • Alte sarcini custom disponibile.
Crearea de site-uri și logo-uri

Afacerea ta merită un logo grozav. De asemenea, este de preferat să ai un loc în care marca ta poate străluci online. Putem crea site-ul tău unic cu toate elementele de care ai nevoie într-un mod care să reflecte caracteristicile și ideile principale ale brandului. De exemplu, site-ul nostru se bazează pe două caracteristici, acestea fiind minimalismul și eficacitatea. Mai mult decât atât, proiectăm și ilustrăm nu doar logo-uri ci și alte cereri specifice de proiectare și design care se potrivesc dorințelor tale. UX (user experience) design este un alt element important al portofoliului nostru și se aplică atât la aplicații cât și site-uri web.

E-mail Marketing

Marketingul prin E-mail este chiar și în momentul de față una dintre cele mai bune metode de marketing. Prin integrarea acestei metode în strategia ta de marketing, vei vedea cea mai bună rentabilitate a investiției. În prezent, poate fi o provocare să ieși în evidență printre toate mesajele electronice pe care oamenii le primesc. Însă noi te ajutăm să compui mailuri care să se deosebească de majoritatea mesajelor primite de către potențialii clienți. Este important să înțelegi că nu este nimic mai bun decât să ai o listă detaliată de e-mailuri de la persoane interesate de domeniul tău și care pot deveni clienți fideli.

Astfel, te ajutăm să obții o listă consistentă de e-mailuri prin care vom ține legătura cu clienții tăi – cu toate actualizările și ofertele care vor apărea – în funcție de obiectivele tale.

Dezvoltare Software

Cunoscuți pentru propriile noastre proiecte, de la site-uri web de e-commerce până la aplicații mobile, DDM a devenit lider în construirea și sprijinirea echipelor dedicate de dezvoltare software. Putem dezvolta orice site web sau aplicație – dezvoltare software, dezvoltare web și dezvoltare mobilă.

Consultanță Marketing

Îți analizăm poziția actuală în online și identificăm mixul de marketing adecvat pentru a comunica mesajul tău către piața țintă. Te îndrumăm în implementarea strategiei de marketing și ne asigurăm că obții rezultate dorite.

Automatizări

Te putem ajuta să îți automatizezi taskurile zilnice care îți răpesc din timp sau din timpul business-ului tău. Avem atât tool-urile cât și cunoștințele necesare pentru a facilita acest demers. Dacă nu ești sigur că ai asemenea task-uri te putem ajuta să identifici aceste puncte print-un audit gratuit.

Baze de date

Te ajutăm la crearea unei baze de date sau la obținerea unei baze de date care să te ajute la dezvoltarea afacerii tale și care să îți ofere informații utile pentru a te ghida și a crește. Totodată, putem să organizăm sisteme de date pentru a simplifica și a securiza aceste informații vitale pentru afacerea ta.